Word lid

Ontwikkel je eigen
toekomstbestendig businessmodel

Kan jouw huidige businessmodel de concurrentie nog aan? Wil je aan de slag met het verduurzamen en toekomstbestendig maken van je businessmodel? Schrijf je dan in voor de Toekomstbestendig business-track en kies voor meer businesskansen door toekomstbestendig ondernemen. Deze track wordt uitgevoerd door Stadslabs Sittard Geleen.

Jouw route naar een veerkrachtige toekomst

 • Expertbegeleiding voor je businessmodel: Werk samen met experts om je huidige businessmodel te evalueren en toekomstbestendig en duurzaam te maken;
 • Inspirerende samenwerking: Neem deel aan een dynamische workshop met andere ondernemers, zodat je van elkaar kunt leren en elkaar kunt inspireren;
 • Teamvorming: Creëer een toekomstgericht team binnen je organisatie dat werkt aan de realisatie van je doelstellingen;
 • Duurzaam plan: Ontwikkel een concreet en op maat gemaakt plan van aanpak voor een duurzame toekomst;
 • Nieuwe waarden: Ontwikkel innovatieve waarden voor je bedrijf en je klanten, zodat je bedrijf veerkrachtiger wordt en klaar is voor de toekomst;
 • Exclusieve netwerken: Ontmoet lokale koplopers en breid je netwerk uit met ambitieuze MKB-bedrijven in jouw regio;
 • Programma: Vier workshopmiddagen van 13.00 tot 18.00 uur;
 • Inspirerende locaties: De workshops vinden plaats op verschillende inspirerende locaties;
 • Kleinschalige deelname: Maximaal vijf ondernemingen nemen tegelijkertijd deel, wat zorgt voor persoonlijke aandacht en effectieve samenwerking.

Kosten:

De kosten voor deelname aan de Toekomstbestendig-track bedragen € 1.250 exclusief BTW per bedrijf, waarbij deelname van twee personen wordt aanbevolen. Als je gevestigd bent in Sittard-Geleen, Beek of Stein, krijg je € 1.000 subsidie, waardoor je eigen bijdrage € 250 exclusief BTW is.

Ik doe mee!

Welke ondernemers gingen je voor?

Bekijk de succesverhalen van #046 ondernemers die deze track al succesvol hebben doorlopen.

Think Paper

We hebben door het Ambitieus MKB046-programma een mooi evenwichtig geheel gecreëerd binnen ons bedrijf.

Bekijk verhaal

Versterk je innovatieve kracht

De 'Boost'-module van Ambitieus MKB046, gelinkt aan onze methodiek is jouw lanceerplatform voor innovatie en groei. Met een breed scala aan trainingen, persoonlijke coaching en exclusieve mentorprogramma's stomen we je klaar voor succes. Je krijgt niet alleen inzicht in de hedendaagse marktuitdagingen en -kansen, maar je wordt ook deel van een proactieve gemeenschap van gedreven ondernemers. 'Boost' voorziet je van de kennis en tools om je bedrijfsvoering te innoveren en je te onderscheiden in het snel evoluerende bedrijfslandschap.

Direct starten

De groep in mei is helemaal volgeboekt! In september begint de volgende groep en kun je starten met het toekomstbestendig maken van je bedrijf. Zet de volgende data alvast in je agenda en meld je aan. Elke sessie start om 13:00 en eindigt rond 18:00.
 • 12 september 2024
 • 3 oktober 2024
 • 17 oktober 2024
 • 7 november 2024

Meld je aan

Interesse in deelname? Doorloop de stappen en schrijf je in voor het toekomstbestendig business-track. Voor deze track kun je in aanmerking komen voor een subsidie.

Bekijk ook onze andere tracks

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram