Word lid

Versnel je groei door digitalisering

Digitalisering is geen keuze meer, maar een noodzaak voor vooruitstrevende ondernemers die hun concurrentiepositie willen versterken en hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren. Wil je vooroplopen, efficiënter werken en je klanten beter kunnen bedienen? Waag dan de digitale sprong.
Ontdek hoe Ambitieus MKB046 jouw digitale gids kan zijn. Je krijgt toegang tot kennis, vaardigheden, deskundige begeleiding en netwerken die je nodig hebt om jouw onderneming succesvol te digitaliseren. Kennisexperts en collega-ondernemers vertellen je hoe je snel stappen vooruitzet tijdens laagdrempelige themasessies, workshops en tracks.
Dompel je onder in een omgeving waar digitalisering tot leven komt en praktisch toepasbaar is. Van het verhogen van je online zichtbaarheid tot het stroomlijnen van je operationele processen, Ambitieus MKB046 biedt je de sleutel tot een succesvolle digitale toekomst.

Boost jouw onderneming met de track 'Digitalisering'

Wil je als ondernemer je bedrijf verbeteren, innoveren en je concurrentie voorblijven? De Digitalisering-track is jouw kans om deze doelen te bereiken door de kracht van digitale technologie te benutten. Lees hier meer over de Digitalisering-track.

Stap in en ontdek de voordelen:

  • Je leert hoe je de efficiëntie verhoogt en kosten bespaart dankzij geautomatiseerde bedrijfsprocessen;
  • Je zet nieuwe digitale kanalen op welke bijdragen aan hogere klanttevredenheid en klantenbinding;
  • Je krijgt toegang tot nieuwe markten wat leidt tot uitbreiding van het klantenbestand;
  • Je werkt toe naar betere bedrijfsresultaten dankzij geavanceerde data-analyse.

Zet jij de stap naar een digitale toekomst?

Doe dan de Digiscan (maximaal 10 minuten van je tijd) en krijg inzicht in je data verbruik. De uitkomst van je scan wordt tijdens een gepersonaliseerd adviesgesprek uitvoerig besproken.
Krijg inzicht in je digitaal verbruik

Zet je kennis om naar praktische groei

Binnen de 'Build'-module vertaal je alle opgedane kennis en kunde naar concrete toepassingen voor jouw bedrijf. ‘Build’ biedt je hands-on begeleiding en de juiste ondersteuning om innovatieve ideeën om te zetten in winstgevende realiteit. Ga gelijk samen met onze kennispartners aan de slag. Je kunt gebruikmaken van verschillende financieringsopties, waaronder een subsidievoucher voor de uitvoering van je plan van aanpak.

Aan de slag

#046 ondernemers in de spotlight

Laat je inspireren door mede-ondernemers die je voor zijn gegaan en een integrale kijk hebben op toekomstbestendig ondernemen. Welke successen behaalden ze en hoe hebben zij dit geïmplementeerd in hun eigen onderneming?

Verbind en groei in #046

Elk event is een kans voor #046 ondernemers zoals jij om te verbinden, nieuwe inzichten op te doen en je zakelijke horizon te verbreden.

Rónj Taofel | summer edition 2024

Bekijk event

Brightlands Startup Community Session

Bekijk event
Digitalisering

AI en het mkb | ontbijtsessie

Bekijk event
Meer events

Liever direct in contact komen met een kennispartner?

Breng mij in contact

Sluit je aan bij de Ambitieus MKB046 community

Ben je ondernemer in de 046-regio en klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen? Meld je dan nu aan voor de Ambitieus MKB046 community. Het eerste jaar is geheel kosteloos en zit vol voordelen die speciaal voor jou als ondernemer zijn gecreëerd. Geniet van toegang tot exclusieve netwerkevents, persoonlijke groeiprogramma's en een platform waar je ideeën kunt uitwisselen met gelijkgestemden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram