Word lid

Personeel boeien en binden

De arbeidsmarkt is dynamisch en voortdurend in beweging. Hoe speel je als ondernemer goed in op deze veranderingen? Hoe ga je om met arbeidskrapte? Hoe haal je nieuw talent binnen? En net zo belangrijk: hoe zorg je ervoor dat huidig talent duurzaam bij je blijft werken?
Goed personeelsbeleid vormt de basis voor het binden, boeien en ontwikkelen van talent. Dit is essentieel in een concurrerende en snel veranderende markt. Het zorgt voor een bedrijfscultuur waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en gemotiveerd zijn om bij te dragen aan het succes van de onderneming.
Hoewel het belang van dit thema duidelijk is, bevindt de ontwikkeling ervan binnen het Ambitieus MKB046-programma zich nog in een vroeg stadium. We werken actief aan het uitbreiden van de ondersteuning en middelen beschikbaar voor ondernemers op dit gebied. Meer informatie over de specifieke initiatieven en kansen die dit thema biedt, volgt snel.

Ontdek een van de andere thema’s binnen Ambitieus MKB046

Businessmodel

Binnen ons 'Businessmodel' thema helpen we je met het transformeren van je bedrijfsprocessen. Samen versterken we je waardepropositie, verhogen we je efficiëntie en breiden we uit naar nieuwe markten met duurzame en digitale bedrijfsmodellen die zijn afgestemd op de toekomst.
Lees verder

Circulariteit

Omarm het principe van circulariteit met ons 'Circulariteit' thema. Laat je inspireren door succesverhalen, sluit je aan bij netwerken en vind partners die je begeleiden naar een circulair bedrijfsmodel vol met financieringskansen en groeipotentieel.
Lees verder

Digitalisering

In een wereld waar technologie zich razendsnel ontwikkelt, biedt het ‘Digitalisering’ thema jou alles wat je nodig hebt om de mogelijkheden van digitalisering ten volle te benutten. Samen positioneren we jouw onderneming als vooruitstrevende speler in jouw branche.
Lees verder

Verduurzaming

Met ons 'Verduurzaming' thema maak je vandaag al de stap naar een groenere toekomst. Ontdek subsidies, ontvang begeleiding en implementeer energie-efficiënte oplossingen die een directe positieve impact hebben op je bedrijfsvoering en het milieu.
Lees verder

Sluit je aan bij de Ambitieus MKB046 community

Ben je ondernemer in de 046-regio en klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen? Meld je dan nu aan voor de Ambitieus MKB046 community. Het eerste jaar is geheel kosteloos en zit vol voordelen die speciaal voor jou als ondernemer zijn gecreëerd. Geniet van toegang tot exclusieve netwerkevents, persoonlijke groeiprogramma's en een platform waar je ideeën kunt uitwisselen met gelijkgestemden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram