Word lid

Jouw stappen naar verduurzaming

De fluctuerende energieprijzen en de problematiek rond netcongestie houdt ons allemaal bezig. Als ondernemer is het essentieel om na te denken over energiezuinigheid, duurzaamheid van je bedrijfspand en de levering van stroom. Met het thema ‘Verduurzaming' ga je als ondernemer direct aan de slag met het verduurzamen van je gebouw(en) en het implementeren van energiebesparende maatregelen onder begeleiding van experts. Door dit thema te omarmen word je als ondernemer volledig ontzorgd en krijg je toegang tot subsidies, technische en financiële ondersteuning en een netwerk van mede-ondernemers die innovatie en duurzame groei bevordert.

Boost jouw onderneming met de track 'Verduurzaming'

Wat zijn de verwachtingen ten aanzien van de energieprijzen? Hoe zit het nu echt met congestie? En wat zijn zaken waar je als pandeigenaar morgen al mee aan de slag kunt? Vraagstukken die allemaal aan bod komen, én beantwoord worden, tijdens de Energietrack. Lees hier meer over de track.

Stap in en ontdek de voordelen:

  • Je doorloopt een energiescan dat je direct inzicht geeft in de duurzaamheid van je bedrijfspand;
  • Je gaat samen met experts aan de slag met een gedegen plan van aanpak;
  • Je ontvangt een verduurzamingsrapport opgesteld door een energieadviseur;
  • Na afloop kom je in aanmerking voor financiële vergoeding om je plan te implementeren.

Zet je kennis om naar praktische groei

Binnen de 'Build'-module vertaal je alle opgedane kennis en kunde naar concrete toepassingen voor jouw bedrijf. ‘Build’ biedt je hands-on begeleiding en de juiste ondersteuning om innovatieve ideeën om te zetten in winstgevende realiteit. Ga gelijk samen met onze kennispartners aan de slag. Je kunt gebruikmaken van verschillende financieringsopties, waaronder een subsidievoucher voor de uitvoering van je plan van aanpak.

Aan de slag

#046 ondernemers in de spotlight

Laat je inspireren door mede-ondernemers die je voor zijn gegaan en een integrale kijk hebben op toekomstbestendig ondernemen. Welke successen behaalden ze en hoe hebben zij dit geïmplementeerd in hun eigen onderneming?

MH Roadstyling

De weg naar groei is voor MH Roadstyling hand in hand gegaan met duurzame innovaties, mede dankzij de deelname aan het Ambitieus MKB046-programma.

Bekijk verhaal

Verbind en groei in #046

Elk event is een kans voor #046 ondernemers zoals jij om te verbinden, nieuwe inzichten op te doen en je zakelijke horizon te verbreden.

Rónj Taofel | summer edition 2024

Bekijk event

Brightlands Startup Community Session

Bekijk event

BRIGHT Festival 2024

Bekijk event
Meer events

Liever direct in contact komen met een kennispartner?

Breng mij in contact

Sluit je aan bij de Ambitieus MKB046 community

Ben je ondernemer in de 046-regio en klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen? Meld je dan nu aan voor de Ambitieus MKB046 community. Het eerste jaar is geheel kosteloos en zit vol voordelen die speciaal voor jou als ondernemer zijn gecreëerd. Geniet van toegang tot exclusieve netwerkevents, persoonlijke groeiprogramma's en een platform waar je ideeën kunt uitwisselen met gelijkgestemden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram