Word lid

Jouw route naar een toekomstbestendige
onderneming

In deze snel veranderende wereld is het belangrijk dat jij als #046 ondernemer je snel kunt aanpassen. Door je eigen toekomstbestendig businessmodel te ontwikkelen, groei je niet alleen, je vergroot ook je businesskansen en blijft je concurrentie net een stapje voor.
Bij Ambitieus MKB046 helpen we jou met het versterken van je waardepropositie, het verhogen van je efficiëntie en het uitbreiden naar nieuwe markten en doelgroepen. Je krijgt toegang tot kennis, tools en een uitgebreid netwerk aan kennispartners die expert zijn in het opzetten van een krachtig businessmodel. Samen maak je jouw bedrijf toekomstbestendig.

Boost jouw onderneming met de track 'Toekomstbestendig business'

Kan jouw huidige businessmodel de concurrentie nog aan? Wil je aan de slag met het verduurzamen en toekomstbestendig maken van je businessmodel? Lees hier meer over de Toekomstbestendig business-track.

Stap in en ontdek de voordelen:

  • Netwerken met vooruitstrevende lokale ondernemers;
  • Uitbreiden van je zakelijke kring met gelijkgestemde mkb'ers;
  • Opgedane kennis omzetten in concrete actie voor een krachtig, toekomstbestendig businessmodel;
  • Ontwikkelen van een toekomstgericht team binnen je bedrijf;
  • Opstellen van een duurzaam, gepersonaliseerd actieplan;
  • Ondersteuning en advies van toonaangevende kennispartners.

Zet je kennis om naar praktische groei

Binnen de 'Build'-module vertaal je alle opgedane kennis en kunde naar concrete toepassingen voor jouw bedrijf. ‘Build’ biedt je hands-on begeleiding en de juiste ondersteuning om innovatieve ideeën om te zetten in winstgevende realiteit. Ga gelijk samen met onze kennispartners aan de slag. Je kunt gebruikmaken van verschillende financieringsopties, waaronder een subsidievoucher voor de uitvoering van je plan van aanpak.

Aan de slag

#046 ondernemers in de spotlight

Laat je inspireren door mede-ondernemers die je voor zijn gegaan en een integrale kijk hebben op toekomstbestendig ondernemen. Welke successen behaalden ze en hoe hebben zij dit geïmplementeerd in hun eigen onderneming?

Think Paper

We hebben door het Ambitieus MKB046-programma een mooi evenwichtig geheel gecreëerd binnen ons bedrijf.

Bekijk verhaal

Verbind en groei in #046

Elk event is een kans voor #046 ondernemers zoals jij om te verbinden, nieuwe inzichten op te doen en je zakelijke horizon te verbreden.

Lagerhuis Rosa

Bekijk event
Businessmodel

Toekomstbestendig business-track | groep 6

Bekijk event

MKB Zomer Event

Bekijk event
Meer events

Liever direct in contact komen met een kennispartner?

Breng mij in contact

Sluit je aan bij de Ambitieus MKB046 community

Ben je ondernemer in de 046-regio en klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen? Meld je dan nu aan voor de Ambitieus MKB046 community. Het eerste jaar is geheel kosteloos en zit vol voordelen die speciaal voor jou als ondernemer zijn gecreëerd. Geniet van toegang tot exclusieve netwerkevents, persoonlijke groeiprogramma's en een platform waar je ideeën kunt uitwisselen met gelijkgestemden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram