Word lid

Succesverhaal

Think Paper

De transitie van start-up naar scale-up

Ben Stevens van Think Paper combineert passie voor design met een visie op duurzaamheid. In deze tijd zijn mensen steeds vaker op zoek naar een duurzaam product. Het bedrijf is gespecialiseerd in duurzame en milieuvriendelijke papieren verlichting, volledig binnenshuis ontworpen in Windraak door de Nederlandse productontwerper Ben Stevens.

Het ondernemersbloed stroomt in mij

Vanuit een natuurlijke neiging tot creativiteit en met ondernemersbloed dat door zijn aderen stroomt, heeft Ben de kunst van het maken van unieke en duurzame producten meester gemaakt. Het idee om verlichting te creëren uit golfkarton, geboren uit een spontane ontdekking, werd het keerpunt voor Think Paper. Maar met groei kwam de noodzaak voor structuur en een schaalbare aanpak.

Kritische blik op businessmodel

"Er kwam een moment dat ik voelde; het is tijd voor een volgende stap, van start-up naar scale-up," reflecteert Ben. "Ambitieus MKB 046 heeft onze ogen geopend en ons geholpen om met vertrouwen te navigeren door de complexe reis van groei."
Met de tools en inzichten opgedaan uit de sessies van het businessmodel canvas, startte Think Paper met het implementeren van diepgaande veranderingen. Door samen te werken met commerciële partners en investeerders, is er een evenwichtig en krachtig team ontstaan dat de organisatie naar nieuwe hoogtes stuwt.

De sleutel tot groei en succes

Ben moedigt iedere medeondernemer aan om, geleid door intuïtie én de waardevolle lessen van Ambitieus MKB 046, de stap naar een volgend niveau te zetten. "Gebruik je onderbuikgevoel, maar veranker het met solide strategieën zoals het businessmodel canvas. Dat is de sleutel tot groei en succes. Durf de sprong te wagen en evolueer met ons mee." Ontdek de kracht van het businessmodel canvas en geef jouw bedrijf de boost die het verdient.

Bekijk meer succesverhalen
uit de regio

Laat je inspireren door mede-ondernemers die je voor zijn gegaan en een integrale kijk hebben op toekomstbestendig ondernemen. Welke successen behaalden ze en hoe hebben zij dit geïmplementeerd in hun eigen onderneming?
Circulariteit

Sqippa/HBI Bisscheroux

De CIRCO-track heeft HBI Bisscheroux en Sqippa geholpen om hun circulaire potentieel te ontdekken en te transformeren naar een duurzaam businessmodel.

Bekijk verhaal
Verduurzaming

MH Roadstyling

De weg naar groei is voor MH Roadstyling hand in hand gegaan met duurzame innovaties, mede dankzij de deelname aan het Ambitieus MKB046-programma.

Bekijk verhaal

Sluit je aan bij de Ambitieus MKB046 community

Ben je ondernemer in de 046-regio en klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen? Meld je dan nu aan voor de Ambitieus MKB046 community. Het eerste jaar is geheel kosteloos en zit vol voordelen die speciaal voor jou als ondernemer zijn gecreëerd. Geniet van toegang tot exclusieve netwerkevents, persoonlijke groeiprogramma's en een platform waar je ideeën kunt uitwisselen met gelijkgestemden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram