Word lid

Circulair ondernemen doen we samen

Ontdek de kracht van circulariteit, een toekomst zonder (bedrijfs)afval. Circulariteit gaat verder dan simpelweg recyclen, het herdefinieert hoe we materialen en grondstoffen gebruiken waardoor we een afvalvrije wereld creëren.
Binnen het Ambitieus MKB046 programma is circulariteit meer dan een thema. Het is een beweging naar een economie waarin alles wat we doen, bijdraagt aan herstel en behoud van onze planeet. We ondersteunen je bij de transformatie van traditionele lineaire bedrijfsmodellen naar circulaire modellen waardoor je niet alleen bijdraagt aan het milieu, maar ook kosten bespaart en nieuwe marktkansen ontdekt.
Binnen dit thema krijg je toegang tot kennis, tools en netwerken die je ondersteunen bij het implementeren van circulaire processen en het realiseren van een duurzame groei.

Boost jouw onderneming met de CIRCO-track

Wil je als ondernemer effectief aan de slag met circulariteit? Door deel te nemen aan de CIRCO-track krijg je unieke inzichten in circulair ondernemen en ontwerpen, specifiek afgestemd op jouw bedrijf. Lees hier meer over de CIRCO-track.

Stap in en ontdek de voordelen:

  • Je wordt in contact gebracht met andere mkb-ondernemers en breid je netwerk uit;
  • Je doet kennis op van circulair ondernemen en ontwerpen onder leiding van ervaren trainers op het gebied van circulariteit;
  • Je gaat op zoek naar ecologische en economische kansen voor jouw organisatie;
  • Je loopt met een nieuwe (innovatieve) duurzame propositie inclusief plan van aanpak de deur uit.

Zet je kennis om naar praktische groei

Binnen de 'Build'-module vertaal je alle opgedane kennis en kunde naar concrete toepassingen voor jouw bedrijf. ‘Build’ biedt je hands-on begeleiding en de juiste ondersteuning om innovatieve ideeën om te zetten in winstgevende realiteit. Ga gelijk samen met onze kennispartners aan de slag. Je kunt gebruikmaken van verschillende financieringsopties, waaronder een subsidievoucher voor de uitvoering van je plan van aanpak.

Aan de slag

#046 ondernemers in de spotlight

Laat je inspireren door mede-ondernemers die je voor zijn gegaan en een integrale kijk hebben op toekomstbestendig ondernemen. Welke successen behaalden ze en hoe hebben zij dit geïmplementeerd in hun eigen onderneming?

Sqippa/HBI Bisscheroux

De CIRCO-track heeft HBI Bisscheroux en Sqippa geholpen om hun circulaire potentieel te ontdekken en te transformeren naar een duurzaam businessmodel.

Bekijk verhaal

Verbind en groei in #046

Elk event is een kans voor #046 ondernemers zoals jij om te verbinden, nieuwe inzichten op te doen en je zakelijke horizon te verbreden.

Rónj Taofel | summer edition 2024

Bekijk event

Brightlands Startup Community Session

Bekijk event
Circulariteit

CIRCO-track

Bekijk event
Meer events

Liever direct in contact komen met een kennispartner?

Breng mij in contact

Sluit je aan bij de Ambitieus MKB046 community

Ben je ondernemer in de 046-regio en klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen? Meld je dan nu aan voor de Ambitieus MKB046 community. Het eerste jaar is geheel kosteloos en zit vol voordelen die speciaal voor jou als ondernemer zijn gecreëerd. Geniet van toegang tot exclusieve netwerkevents, persoonlijke groeiprogramma's en een platform waar je ideeën kunt uitwisselen met gelijkgestemden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram