Word lid

CIRCO-track

Wil je als ondernemer effectief aan de slag met circulariteit? Door deel te nemen aan de CIRCO-track krijg je unieke inzichten in circulair ondernemen en ontwerpen, specifiek afgestemd op jouw bedrijf. Schrijf je in en maak gebruik van de juiste tools, kennis en netwerk om circulair te ondernemen. CIRCO-track wordt uitgevoerd door LIOF.

Circulair ondernemen voor nieuwe businesskansen

  • Concurrentievoordeel: Vergroot je concurrentiekracht en creëer nieuwe waarden voor je bedrijf en klanten, en versterk je positie in de keten met een duurzame 'license to produce';
  • Businessmodel Herziening: Herzie je businessmodel en ontdek nieuwe toekomstbestendige visies;
  • Toekomstbestendig: Bereid je voor op nieuwe wet- en regelgeving en verkrijg inzicht in mogelijke systeemveranderingen op lange termijn;
  • Actuele Kennis: Krijg toegang tot actuele kennis, concrete tools en inzicht in circulaire marktontwikkelingen;
  • Concreet Plan: Keer huiswaarts met een concreet plan om je product, proces of dienst meer circulair te maken.

Deelnamekosten:

De totale kosten voor de gehele track bedragen € 2.200 exclusief BTW per deelnemend bedrijf. MKB'ers kunnen in aanmerking komen voor een aantrekkelijke korting op de deelnamekosten van 75% afhankelijk van de sector waarin ze actief zijn. Daardoor bedragen de deelnamekosten nog slechts € 550 exclusief BTW.

Aanmelden CIRCO-track

Welke ondernemers gingen je voor?

Bekijk de succesverhalen van #046 ondernemers die deze track al succesvol hebben doorlopen.

Sqippa/HBI Bisscheroux

De CIRCO-track heeft HBI Bisscheroux en Sqippa geholpen om hun circulaire potentieel te ontdekken en te transformeren naar een duurzaam businessmodel.

Bekijk verhaal

Versterk je innovatieve kracht

De 'Boost'-module van Ambitieus MKB046, gelinkt aan onze methodiek is jouw lanceerplatform voor innovatie en groei. Met een breed scala aan trainingen, persoonlijke coaching en exclusieve mentorprogramma's stomen we je klaar voor succes. Je krijgt niet alleen inzicht in de hedendaagse marktuitdagingen en -kansen, maar je wordt ook deel van een proactieve gemeenschap van gedreven ondernemers. 'Boost' voorziet je van de kennis en tools om je bedrijfsvoering te innoveren en je te onderscheiden in het snel evoluerende bedrijfslandschap.

Direct starten

Je kunt al in september beginnen met het verduurzamen van je bedrijf. Zet de volgende data alvast in je agenda en meld je aan:
  • CIRCO-track
  • Sessie 1: 24 september 2024
  • Sessie 2: 8 oktober 2024
  • Sessie 3: 22 oktober 2024

Meld je aan

Interesse in deelname? Doorloop de stappen en schrijf je in voor de CIRCO-track. Voor deze track kun je in aanmerking komen voor een subsidie.

Bekijk ook onze andere tracks

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram