Word lid

Succesverhaal

Sqippa/HBI Bisscheroux

“We worden uitgedaagd om onszelf weer opnieuw uit te vinden”

Fons Bisscheroux, de innovatieve kracht achter HBI Bisscheroux en Sqippa, pioniert met slimme technologieën in de verlichtingssector van Sittard-Geleen. Met Sqippa kunnen zij noodverlichting draadloos beheren en inmiddels is dat uitgebreid naar allerlei toepassingen op het gebied van water, veiligheid, energie en klimaat in en rond gebouwen.

We grijpen alle kansen om te leren

Duurzaamheid en circulariteit zijn geen onbekende termen voor het bedrijf; het zijn de drijfveren achter een ambitieuze reis naar innovatie en herdefiniëring van bedrijfsprocessen. De CIRCO-track heeft hen geholpen om hun circulaire potentieel te ontdekken en te transformeren naar een duurzaam businessmodel. Het resultaat? Light as a Service – een toekomstbestendige aanpak die de industrie opnieuw definieert.

We leven in een tijdperk van verandering

"Dit is een tijdperk waarin oude patronen niet langer volstaan. We moeten over onze eigen grenzen stappen en onszelf opnieuw uitvinden," deelt Fons Bisscheroux. "De deelname aan de CIRCO-track was een keerpunt, het heeft ons geholpen een model te vinden waar we echt trots op kunnen zijn – een model dat economische met ecologische waarden verenigt."
Met de ondersteuning van partners zoals Rabobank, die zich sterk maakt voor innovatie en circulariteit in Limburg, zetten HBI Bisscheroux en Sqippa nieuwe stappen naar een duurzame toekomst. De uitdaging van circulariteit wordt met open armen ontvangen als een kans om te groeien door te leren en samen te werken.

Ga het gesprek met elkaar aan

Sqippa en HBI Bisscheroux staan symbool voor de ondernemersgeest die nodig is in deze beweeglijke tijden. Fons nodigt andere ondernemers uit om deze verandering als een kans te zien. "Laat je niet beperken door het bekende, maar wees bereid om nieuwe stappen te zetten. Samenwerking en open dialoog zijn essentieel," moedigt hij aan. Laat je inspireren door hun verhaal en zet vandaag nog de stap naar innovatie. Ontdek meer over onze circulaire oplossingen en neem deel aan deze revolutionaire reis.

Bekijk meer succesverhalen
uit de regio

Laat je inspireren door mede-ondernemers die je voor zijn gegaan en een integrale kijk hebben op toekomstbestendig ondernemen. Welke successen behaalden ze en hoe hebben zij dit geïmplementeerd in hun eigen onderneming?
Businessmodel

Think Paper

We hebben door het Ambitieus MKB046-programma een mooi evenwichtig geheel gecreëerd binnen ons bedrijf.

Bekijk verhaal
Verduurzaming

MH Roadstyling

De weg naar groei is voor MH Roadstyling hand in hand gegaan met duurzame innovaties, mede dankzij de deelname aan het Ambitieus MKB046-programma.

Bekijk verhaal

Sluit je aan bij de Ambitieus MKB046 community

Ben je ondernemer in de 046-regio en klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen? Meld je dan nu aan voor de Ambitieus MKB046 community. Het eerste jaar is geheel kosteloos en zit vol voordelen die speciaal voor jou als ondernemer zijn gecreëerd. Geniet van toegang tot exclusieve netwerkevents, persoonlijke groeiprogramma's en een platform waar je ideeën kunt uitwisselen met gelijkgestemden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram