Word lid

Succesverhaal

MH Roadstyling

“We weten dat we moeten vernieuwen en dat willen we ook. De vraag is: hoe doe je dat op een goede manier?”

MH Roadstyling, een bedrijf gevestigd in het innovatieve hart van Sittard-Geleen, helpt klanten om zich naar de markt en hun medewerkers toe zichtbaar te maken. Ze zijn groots in full service reclame-oplossingen en interieurtoepassingen. Van eerlijk advies, spot-on projectbegeleiding, gelikte vormgeving, tot maatwerk productie, perfecte montage en vakkundig onderhoud. Ze denken met je mee, maar bovenal: ze realiseren het!

Een periode van groei en innovatie

Als bedrijf had MH Roadstyling de ambitie om tot de top van de Nederlandse bedrijven te behoren. Dat is gelukt, nu is het de uitdaging om dat vast te houden. Deze weg naar groei is voor MH Roadstyling hand in hand gegaan met duurzame innovaties, mede dankzij de deelname aan het Ambitieus MKB046-programma. Dit programma heeft niet alleen deuren geopend naar circulaire economie en verduurzaming, maar heeft ook een cultuur van voortdurend leren en verbeteren in de organisatie geïnjecteerd.

Duurzaamheid, daar kun je eigenlijk niet meer omheen

Jos Mostard, directeur van MH Roadstyling, reflecteert op de groei: "Ambitieus MKB046 was de katalysator voor onze duurzame transitie. We hebben geleerd om onze processen te herzien en te investeren in energie-efficiënte technologieën, wat leidde tot een langer leven van onze producten en een sterkere band met onze klanten die bewust kiezen voor duurzaamheid." De inzichten die MH Roadstyling heeft gehaald uit de CIRCO- en Energietrack vertalen zich zowel naar hun klanten als naar de interne organisatie. “Door het programma kunnen wij onze klanten een toekomstbestendig aanbod aanbieden, wat ook voordelen heeft voor onze interne strategieën”, vertelt Jos.

Vooruitgang in kwaliteit

Dankzij de betrokkenheid bij Ambitieus MKB046 heeft MH Roadstyling strategische stappen gezet zoals het vervangen van energie-intensieve apparatuur en het initiëren van een programma om de levensduur van hun buitenreclame te verlengen. Hiermee hebben zij niet alleen hun ecologische voetafdruk verkleind, maar ook hun positie als koploper in de markt versterkt.

Bekijk meer succesverhalen
uit de regio

Laat je inspireren door mede-ondernemers die je voor zijn gegaan en een integrale kijk hebben op toekomstbestendig ondernemen. Welke successen behaalden ze en hoe hebben zij dit geïmplementeerd in hun eigen onderneming?
Businessmodel

Think Paper

We hebben door het Ambitieus MKB046-programma een mooi evenwichtig geheel gecreëerd binnen ons bedrijf.

Bekijk verhaal
Circulariteit

Sqippa/HBI Bisscheroux

De CIRCO-track heeft HBI Bisscheroux en Sqippa geholpen om hun circulaire potentieel te ontdekken en te transformeren naar een duurzaam businessmodel.

Bekijk verhaal

Sluit je aan bij de Ambitieus MKB046 community

Ben je ondernemer in de 046-regio en klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen? Meld je dan nu aan voor de Ambitieus MKB046 community. Het eerste jaar is geheel kosteloos en zit vol voordelen die speciaal voor jou als ondernemer zijn gecreëerd. Geniet van toegang tot exclusieve netwerkevents, persoonlijke groeiprogramma's en een platform waar je ideeën kunt uitwisselen met gelijkgestemden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram