Word lid

Nieuws

Dummy nieuwsartikel 2

De kogel is door de kerk: vanaf nu is parkeren op zondag gratis in het centrum van Sittard.

Het heeft lang boven de markt gehangen en was al erg lang een wens van veel ondernemers in de Sittardse binnenstad: gratis parkeren op zondag. In de volksmond gaat het om koopzondagen, maar het staat winkeliers vrij om op zondag hun winkel te openen, dus kan elke zondag gezien worden als koopzondag. Het college van burgemeester en wethouders geeft gehoor aan de unaniem door de gemeenteraad aangenomen motie. Die geldt niet alleen voor parkeerplaatsen. Ook parkeergarages in Sittard zetten vanaf nu de slagbomen elke zondag omhoog.

Proef
Vooralsnog gaat het om een proef, omdat de gemeente SIttard-Geleen aan het einde van het jaar wil kijken naar de financiële impact van het besluit. Ook worden de tarieven in Geleen onder de loep genomen en wellicht aangepast, maar dat is nog niet zeker.

Lees meer nieuws
uit de regio

Zowel alle parkeerplaatsen als -garages

De kogel is door de kerk: vanaf nu is parkeren op zondag gratis in het centrum van Sittard. Het heeft lang boven de markt gehangen…

Lees artikel

Sluit je aan bij de Ambitieus MKB046 community

Ben je ondernemer in de 046-regio en klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen? Meld je dan nu aan voor de Ambitieus MKB046 community. Het eerste jaar is geheel kosteloos en zit vol voordelen die speciaal voor jou als ondernemer zijn gecreëerd. Geniet van toegang tot exclusieve netwerkevents, persoonlijke groeiprogramma's en een platform waar je ideeën kunt uitwisselen met gelijkgestemden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram